top of page

Breng jouw dier in balans met Bloesem Remedies

Het verhelpen van gedragsproblemen

Wanneer wij een dier in huis nemen is het onze taak om ervoor te zorgen dat een dier gezond is en gezond blijft. Helaas kunnen dieren door (onvoorziene) omstandigheden toch uit balans raken en gedragsproblemen gaan vertonen. Daar hebben we niet altijd controle over. Ook kan het zijn dat het dier al uit balans was,  voordat hij bij ons terechtkwam.


De gedragsproblemen zijn een gevolg van een emotionele disbalans. Hierdoor schiet het dier in een negatieve gemoedstoestand. Afhankelijk van de aard van het dier uit deze negatieve gemoedstoestand zich op een bepaalde manier, bijvoorbeeld; angst, agressie, jaloezie, apathie, etc.




Wanneer het dier gezond is of wanneer de omstandigheden veranderen, komt het dier vanzelf weer in balans. Gebeurd dit niet, dan is het onze taak om ervoor te zorgen dat een dier weer in een positieve gemoedstoestand terechtkomt. Hiervoor is het altijd goed om aan de slag te gaan met gedragstherapie en het aanpassen van de leefomstandigheden.


Maar soms is dat niet voldoende. Dan gaat de disbalans zo diep, dat het lastig is om ze daaruit te krijgen. Wanneer dit het geval is, dan kunnen we het dier ondersteunen door middel van de bloesem remedies. Bijvoorbeeld een angstig en getraumatiseerd dier, die zijn angsten maar niet los kan laten. Door het inzetten van bloesem remedies, gaat het dier zich weer meer openstellen en vertrouwen creëren in zichzelf en zijn omgeving. 


Hoe werken de bloesem remedies bij dieren?

Elke bloesem remedie behandelt een specifieke gemoedstoestand. Larch (Larik) is bijvoorbeeld de remedie voor dieren met weinig zelfvertrouwen. Zijn werking bestaat uit het wegnemen van de angst om te falen, waardoor het dier zelfverzekerder wordt. Gentiaan is het middelen voor ontmoedigde dieren en geeft nieuwe moed aan hen die een tegenslag hebben moeten incasseren.


De Bloesem Remedies resoneren als het ware op dezelfde toonhoogte als de positieve gemoedstoestanden. Het gebruik van de juiste remedie laat de positieve gemoedstoestand toenemen en de negatieve gemoedstoestand steeds meer afnemen. 


De Bloesem Remedies zorgen er niet voor dat je van de een op de andere dag een heel ander dier hebt. Maar door deze Remedies een langere periode in te zetten komt het dier steeds meer in balans. Langzaamaan merk je dat het dier tijdens specifieke situaties beter reageert dan voorheen, bijvoorbeeld minder angstig. Aan de hand van de klachten en gedragingen kunnen de juiste Bloesem Remedies geselecteerd worden.



Zijn deze Bloesem Remedies ook geschikt voor mijn dier?

De Bloesem Remedies worden doorgaans voornamelijk bij honden, katten en paarden ingezet. Uiteraard zijn deze remedies voor alle dieren geschikt zoals knaagdieren, konijnen en vogels.


Bloesem remedies zijn een hele fijne behandelmethode om een dier met gedragsproblemen weer in balans te brengen. Ze zijn:


100% veilig

100% natuurlijk

100% plantaardig

100% allergeenvrij 

100% inzetbaar voor mens en dier. 




Ben je benieuwd of er Bloesem Remedies zijn die passen bij de klachten van jouw lieverd?


Neem dan een kijkje in mijn Winkel

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page